NARVIK KOMMUNE
Velkommen til Bjerkvik skole!
1

 

Organisering av skoledagen:

1.time 08:30-09:15 45 min
Pause 09:15-09:30 15 min
2.time 09:30-10:15 45 min
3.time 10:15-11:00 45 min
Pause 11:00-11:30 30 min
4.time 11:30-12:15 45 min
5.time 12:15-13:00 45 min
Pause 13:00-13:15 15 min
6.time 13:15-14:00 45 min
7.time 14:00-14:45 (kun mandager) 45 min